Панкейкі

  • Складові

  • Приготування


  • молоко – 200мл
  • борошно – 140г
  • масло вершкове – 40г
  • цукор – 30г
  • яйця – 1шт.
  • розпушувач – 1ч.л.
  • сіль – 1 щіпка

Крок 1

З’єднати борошно, соду, розпушувач, цукор, сіль. Збивати яйця приблизно хвилини три, щоб вони перетворився в піну. Налити молоко, перемішати.

Крок 2

Насипати сухі компоненти, обережно розмішати. Розтопити масло, налити в тісто, розмішати.

Крок 3

Наливати на сковороду невеликими порціями (якщо млинці прилипають, то змастити сковороду трохи маслом, якщо немає, то масло не додавати).

Крок 4

Кожен панкейк по-американськи готує хвилини по дві з кожного боку.