БРИНЗА З ЧАСНИКОМ ТА КРОПОМ

ДСТУ 7065:2009 Граничне допустиме відхилення маси нетто від номінального значення - мінус 1,5%. Склад: молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене, одержане з коров’ячого молока, сухі бактеріальні культури прямого внесення, молокозсідальний ферментний препарат, часник сухий, кріп сухий. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: жири - 12,0 g (г), білки – 20,0 g (г), вуглеводи – 0,1 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 786 kJ (кДж) (188 kсal (ккал)). Кількість життєздатних молочнокислих бактерій КУО в 1 g (г) продукту - не менше 1х10⁶. Умови зберігання: за температури повітря від 0°С до плюс 6°С і відносній вологості 80 %. Строк придатності: 10 діб. Без ГМО.