Йогурт ківі,500г

ДСТУ 4343:2004 Маса нетто: 500 g (г). Граничне допустиме відхилення маси нетто від номінального значення - мінус 15 g (г). Склад: молоко коров'яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, цукор білий кристалічний, молоко сухе знежирене, наповнювач фруктовий «ківі» (цукор білий кристалічний, ківі (30%), сироп глюкозно- фруктозний, вода питна, стабілізатор модифікований крохмаль кукурудзяний, регулятори кислотності (лимонна кислота, цитрат натрію), ароматизатор «Ківі», консервант сорбат калію, барвники (натуральний харчовий мідні комплекси хлорофілів, синтетичні татразін, синій патентований), сухі бактеріальні культури прямого внесення (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus). Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) йогурту: жири – 2,5 g (г), білки - 2,9 g (г), вуглеводи – 14,1 g (г). Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) йогурту: 378 kJ (кДж) (91 kсal (ккал)). Кількість життєздатних молочнокислих бактерій КУО в 1 см куб. – не менше 1х10 7 . Умови зберігання: зберігати за температури повітря від +2°С до +6°С і відносній вологості не більше ніж 80%. Строк придатності: не більше 14 діб. Без ГМО.