Кефір 1%,500г

ДСТУ 4417:2005 Маса нетто: 500 g (г). Граничне допустиме відхилення маси нетто від номінального значення - мінус 15 g (г). Склад: молоко коров'яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, концентрат грибкової кефірної закваски. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) кефіру: жири – 1,0 g (г), білки – 3,0 g (г), вуглеводи – 4,0 g (г). Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) кефіру: 151 kJ (кДж) (36 kcal (ккал)). Кількість життєздатних молочнокислих бактерій КУО в 1 g (г) кефіру - не менше 1х10⁷. Умови зберігання: зберігати за температури повітря від 0°С до 6°С і відносній вологості не більше ніж 80%. Строк придатності: не більше 14 діб. Без ГМО.