Сир кисломолочний 9%,500г

ТУ У 15.5-24934992-001:2003 Маса нетто: 500 g (г). Граничне допустиме відхилення маси нетто від номінального значення - мінус 15 g (г). Склад: молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене, сухі бактеріальні культури прямого внесення. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) сиру: жири - 9,0 g (г), білки – 16,7 g (г), вуглеводи – 2,3 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) сиру: 652,0 kJ (кДж) (156,0 kсal (ккал)). Кількість життєздатних молочнокислих бактерій КУО в 1 g (г) сиру - не менше 1х10⁶. Умови зберігання: за температури від 0°С до плюс 6°С і відносній вологості повітря 80±5%. Строк придатності - не більше 7 діб. Без ГМО.